close
Meniu

Mancare delicioasa si sanatoasa.

   Mulți, aflați într-o rețea de prejudecăți, sunt siguri că o alimentație sănătoasă nu poate fi gustoasă a priori. Cu toate acestea, multe exemple practice ne demonstrează contrariul.

Luați, de exemplu, fructele uscate. Tratamentele iubite de adulți și copii sunt un depozit de substanțe utile și vitamine, atât de necesare pentru a menține tonusul și energia întregului organism.

Desigur, fructele uscate nu le vor înlocui pe cele proaspete, cu toate acestea, în procesul de prelucrare a acestora, toată umezeala este îndepărtată și valoroase și nutrienții sunt concentrați în ele, ceea ce înseamnă că proprietățile benefice pe unitatea de fructe cresc de zece ori.

Mulți sunt speriați de conținutul de calorii al unor astfel de produse. Cu toate acestea, în acest caz, acesta este cel mai probabil nu un minus, ci un plus. Sunt perfecte pentru menținerea forței și energiei pe drum, o drumeție lungă sau antrenamente epuizante cu aplicarea maximă a efortului fizic. Literal, câteva curmale pe zi nu numai că vă pot oferi setul necesar de vitamine și elemente, dar vă pot ajuta și la reducerea colesterolului și a riscului de a dezvolta boli cardiovasculare.

Un amestec de fructe uscate și nuci (arahide, caju sau nuci) înmuiate în iaurt este un mic dejun hrănitor care nu numai că îți va da putere pentru o zi lungă de muncă, dar te va și înveseli. La urma urmei, fructele uscate nu sunt doar un beneficiu evident pentru organism, ci și o extravaganță de gust.

Поделиться
close