close
Meniu

Dulciuri din nuci și fructe uscate.

   Cât de des îți refuzi dulciurile? Personal, eu în mod constant. Pentru mine, aceste dulciuri au devenit cel mai bun înlocuitor pentru orice bun din magazin. Da, valoarea energetică a nucilor este mare de 550-700 kcal sau mai mult la 100 g, dar practic nu conțin calorii goale. 1, 2 bomboane vă vor satisface nevoile. Este suficient pentru o gustare. Aceste dulciuri se prepară foarte rapid și simplu. Orice fruct uscat va face: smochine, prune uscate, curmale, merisoare, caise uscate etc.

Ce nuci?

- nuca, arahide, migdale, caju, nuca Braziliei. Puteți combina orice combinație și alegeți după gustul dvs.

Există atât de multe substanțe vitale pentru organism în nuci încât este dificil să le enumerăm pe toate. Trebuie subliniat:

- acizi grași esențiali, inclusiv Omega 3, arginina

- vitaminele E și grupa B

- antioxidanti, al caror continut este deosebit de bogat in nuci

- oligoelemente, inclusiv seleniul, a cărui deficiență se observă la 80% dintre oameni

Dulciurile PP din fructe uscate și nuci pot și trebuie consumate de diabetici, obezi, sportivi, copii. Oricine vrea să ducă un stil de viață sănătos.

Sfaturi de gătit.

Există câteva sfaturi pentru oricine. Ele facilitează munca, dezvăluie mici secrete pentru a face dulciuri delicioase și sănătoase:

1. Cu siguranță veți avea nevoie de o mașină de tocat carne sau un mixer. Primul dispozitiv vă permite să pregătiți o masă ca o pastă din produse. Al doilea este să tăiați fructele uscate și nucile în bucăți mici.

2. Pentru a ușura modelarea dulciurilor, mâinile sunt unse cu ulei sau umezite cu apă curată și rece în timpul lucrului.

3. Când lucrați cu curmale sau prune uscate, asigurați-vă că verificați dacă există sâmburi.

4. Dulciurile din nuci si fructe uscate se pot pastra mai mult de 2-3 saptamani doar in congelator.

Cel mai interesant lucru este că poți schimba oricând compoziția la discreția ta. Nu este înfricoșător să oferi astfel de dulciuri unui copil.

Cunoști bine compoziția dulciurilor, pentru că le-ai pregătit singur.

Apropo, aceste dulciuri sunt și foarte convenabile de luat cu tine în excursie, la plimbare.

Поделиться
close